PARTY | CATERING | EVENTS

Vind je koken het leukste wat er is, maar ben je ’s avonds of in het weekend ook graag thuis of bij vrienden? Dan is dit misschien wel de functie die perfect bij je past!

Zelfstandig Werkend Kok (20-25 uur p.w.)

Wij zijn:

De cateraar die het totaalplaatje levert bij cateringpartijen en evenementen. We werken in een gezellig team met 9 vaste krachten en een heel aantal enthousiaste oproepkrachten, stagiaires en leerlingen. Het is dagelijks onze uitdaging om onze gasten culinair te verrassen zodat zij met een voldaan en fantastisch gevoel huiswaarts gaan.

Ben jij:

De teamplayer…die past binnen ons gezellige team?
Een mensen-mens…die tevens resultaatgericht te werk gaat?
De leermeester…die met lol en plezier jonge mensen weet te begeleiden?
Stressbestendig…waarbij er zelfs onder hoge druk een glimlach op je gezicht verschijnt?
Geïnteresseerd…en graag op zoek naar nieuwe dingen, trends & ontwikkelingen? 
Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Wij bieden je: 
Een uitdagende job met prettige werktijden; voornamelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30. De mogelijkheid om stagiaires te begeleiden en contact met scholen te onderhouden. Een leidinggevende functie waarbij je ons keukenteam gaat aansturen, vandaar dat leidinggevende ervaring gewenst is. 

Kortom:
Ben jij tussen de 30 en de 45 jaar en heb je minimaal het niveau zelfstandig werkend kok? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een salaris conform de horeca cao met deelname aan het horeca pensioenfonds. Het gaat bij aanvang over een functie voor 20 tot 25 uur per week, met eventueel een fulltime functie in het vooruitzicht.

Laat ons weten wie je bent, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We horen je graag! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!