Hoe wij omgaan met het Coronavirus
evi-covid-19-page-2.jpg

Wij zijn volledig Coronaproof! 

Onze denkwijze

Deze coronacrisis is voor ons een grote uitdaging om te laten zien waartoe wij in staat zijn als het gaat om anticiperen en positief denken. Wij zijn dan

ook van mening dat het constructiever is om ervan uit te gaan wat er wel mogelijk is dan wat er niet meer mogelijk is. Uiteraard is er veel veranderd maar

wij garanderen dat wij op een verantwoorde manier nog steeds jouw zorgen uit handen kunnen nemen en voor elke cateringvraag een perfecte oplossing kunnen bieden.


Ons bedrijfspand

Wij hebben onze bedrijfspand aangepast aan de huidige regels van het RIVM en Corona proof gemaakt waardoor wij jouw cateringvraag op een veilige manier kunnen bereiden en serveren. Bij betreden van de locatie worden de handen gedesinfecteerd en onze medewerkers houden 1.5 meter afstand van elkaar. Bezoekers moeten een registratieformulier invullen en er word geïnformeerd of er klachten zijn die wijzen op het Coronavirus. Ook voor de chauffeurs en partijen op locatie hebben wij diverse maatregelen getroffen. 

Onze keuken
Elke medewerker in onze keuken is op de hoogte van de huidige regels van het RIVM.

Wij zijn continue gefocust op het naleven van deze regels en zorgen ervoor dat alle middelen aanwezig om deze goed uit te voeren.


Onze chauffeurs 
Al onze transportmiddelen zij voorzien van desinfectie middel en handschoentjes. Wanneer onze medewerker bij u komt laden of lossen zal die bij het verlaten van de auto de handen desinfecteren. Wanneer de chauffeur weer in de auto stapt zullen de handen wederom worden gedesinfecteerd.

Tijdens het opbouwen de desbetreffende catering dragen onze medewerkers handschoentjes en een mondmasker. 

Catering oplossingen
Bij bijvoorbeeld de lunch is het mogelijk om naast een standaard assortiment te kiezen voor voorverpakte lunchtasjes. Alle items zijn dan single verpakt en daardoor geheel Coronaproof. Onze borrelhapjes zij ook Coronaproof te bestellen en zijn dan single opgemaakt zodat jouw gasten veilig kunnen genieten. Maaltijden verpakken wij ook single en kunnen warm worden aangeleverd.

Buffetten
Alle buffetten die wij plaatsen zullen worden voorzien van desinfectiemiddel aan het begin van het buffet. De gasten dienen hiermee de handen te desinfecteren voordat zij items van het buffet kunnen pakken. In overleg onze opdrachtgever zullen wij samen beslissen of het wenselijk is dat iemand van onze organisatie toezicht houdt op dit proces.

Daarnaast hanteren wij natuurlijk onze vaste HACCP regels en zullen wij de regels van de overheid en het RIVM in acht nemen.

Wat ook kan betekenen dat bovenstaande punten zullen wijzigen wanneer er vanuit het RIVM nieuwe richtlijnen worden gecommuniceerd..