“Heerlijk eten van streekproducten.”  

Lekker, gezond  en duurzaam.

Het flevokratje:

De Vijf sterren catering geeft veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het flevokratje is een groentekratje met heerlijkheden uit de provincie Flevoland. Genieten van lokaal lekkers voor 4 personen. Heerlijke verse sappen, zalig zoete muffins, gezonde yoghurtjes met roodfruit, diverse mini sandwiches en stevige power snacks. Ideaal om tijdens de lunch samen te genieten van lokaal lekkers.

Ook zeer geschikt om als ontbijt of brunch te gebruiken of

het te laten verpakken als een lunchpakketje voor onderweg

De Flevolunch:

Het 4 uurtje:

Ons keukenteam weet altijd weer de mooiste, lekkerste maar vooral de meest verassende creaties te maken van het aanbod van diverse streekproducten van het seizoen.

Het 4 uurtje is een arrangement waarbij de kernwoorden zijn: gezond, lekker, duurzaam en puur. Het eind van de middag is het moment van de dag waarbij de energie afneemt en de lekkere trek toeneemt. Wij leveren heerlijke gezonde snacks en verse sapjes om weer energie te krijgen en nog even lekker door te gaan. 

Bij de samenstelling van dit concept worden zoveel mogelijk producten gebruikt dagvers en lokaal geproduceerd worden.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij al geruime tijd onze verse producten betrekken bij verschillende tuinders, boeren en telers vanuit de provincie Flevoland. Om de kwaliteit van onze grondstoffen nog beter te borgen zijn wij een samenwerkingen  aangegaan met diverse leveranciers van streekproducten.

Deze partners zorgen  al geruime tijd, met veel passie en maatschappelijke betrokkenheid, voor een groot aanbod in zowel verse als convenience streekproducten uit Flevoland.

Place your message, question or comments here:

Sitemap

Contact and address details

Catering the five stars

Craft market 67

1355 EE Almere-Haven

Tel 036-5319543

Follow us on:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle