Heerlijke buffetten
De Vijf Sterren verzorgt heerlijke buffetten uit alle windstreken.
De gerechten zijn perfect op elkaar afgestemd, ruim geportioneerd en met voor ieder wat wils. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën, diëten en eventuele vegetarische voorkeuren. Onze buffetten gaan met het seizoen mee en worden dagvers bereid. Ook verwerken wij streekproducten in onze gerechten en heerlijke vegan items. Onze buffetten zijn te bestellen vanaf minimaal 10 personen.
Om het makkelijk te maken zijn al onze buffetten online te bestellen
Koude buffetten
Koud buffet
Waldorfsalade met tropisch fruit
Huisgemaakte boeren-aardappelsalade
Pastasalade met zongedroogde tomaten en pesto
Huisgemaakte ambachtelijke zalmsalade
Schotel van diverse vissoorten o.a. zalm en makreel
Schotel met verschillende soorten vleeswaren
Kaasplateau met diverse kaassoorten
Vers gevulde eitjes met bieslook
Boerenpaté met vijgen chutney
Frisse groene salade met feta
Begeleidende sausjes en dressings
Diverse broodsoorten met smeersels
€ 19,00 per persoon
Koud aperitief buffet
Kalfsmuis met truffelmayonaise en kappertjes
Kaasplateau met een vijgenchutney en kletsenbrood
Schotel met diverse Europese vleeswaren
Ambachtelijke salade van king krab met wakame
Salade scharrelei met verse bieslook en zwarte peper
Plateau met zalm. makreel en paling
Griekse tomatensalade met ui, feta en komkommer
Diverse broodsoorten met huisgemaakte smeersels
€ 32,50 per persoon
Around the world buffetten
Around the world buffet
Warme gerechten
Satéspies met satésaus
Nasi goreng met ei en groenten
Pittige gehaktballetjes in tomatensaus
Huisgemaakte lasagne met spinazie en bechamelsaus
Koude gerechten
Pastasalade met zongedroogde tomaat en pesto
Huisgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten
Italiaanse caprese van mozzarella, tomaat en rucola
Frisse groene salade met feta en een yoghurtdressing
Diverse broodsoorten met smeersels
€ 22,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met rood fruit en mascarpone
€ 5,95 per persoon
Around the world uitgebreid buffet
Warme gerechten
Satéspies met satésaus
Nasi goreng met ei en groenten
Pittige gehaktballetjes in tomatensaus
Huisgemaakte lasagne met spinazie en bechamelsaus
Geroosterde scampi's met knoflook en verse kruiden
Groente uit het seizoen geroosterd in de oven
Koude gerechten
Pastasalade met zongedroogde tomaat en pesto
Waldorfsalade met tropische fruit
Huisgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten
Italiaanse caprese van mozzarella, tomaat en rucola
Frisse groene salade met feta en een yoghurtdressing
Diverse broodsoorten met smeersels
€ 26,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met rood fruit en mascarpone
€ 5,95 per persoon
Around the world luxe buffet
Warme gerechten
Geroosterde rollade (Livar varken) in bruine pepersaus
Toscaanse kippenborst in kruidige tomatensaus
Gambaspiesjes gemarineerd in kruidenolie
Roseval aardappeltjes uit de oven met verse kruiden
Huisgemaakte lasagne met spinazie en bechamelsaus
Geroosterde groenten uit het seizoen
Koude gerechten
Huisgemaakte boeren-aardappelsalade
Waldorfsalade met tropische fruit
Huisgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten
Schotel met divers Europese vleeswaren
Italiaanse caprese met mozzarella, pomodori en pesto
Frisse groene salade met rode ui en parmezaan
Verschillende sausjes en dressings
Diverse broodsoorten met smeersels
€ 31,00 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met panna cotta en rood fruit
€ 5,95 per persoon
Mediterrane buffetten
Tapas buffet
Warme gerechten
Albondiga’s - gehaktballetjes in een tomatensaus
Costillas picantes - pikante mini-ribbetjes
Gamba’s al ajillo - gamba’s in knoflook en rozemarijn
Pollo en salsa - geroosterde pittige kippenpootjes
Dátiles con bacon - dadels omwikkeld met bacon
Champiñones ajillo - gemarineerde champignons
Patatas bravas - geroosterde aardappeltjes uit de oven
Salades
Ensaladilla mediterrana - salade met tomaten en rucola
Ensaladilla canaria - aardappelsalade met tonijn
Ensalada Andaluz - salade met ui, paprika en olijven
Koude tapas
Spiesjes met ansjovis en olijfjes
Gebakken chorizo met zontomaatjes en kappertjes
Gemarineerde sardientjes met basilicum en dille
Serranoham met Cantaloupe meloen
Gemarineerde olijven met pepertjes en knoflook
Begeleid met aioli, tapenade en diverse broodsoorten
€ 27,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met donkere chocolade mousse
€ 5,95 per persoon
Italiaans buffet Roma
Warme gerechten
Gebraden gehaktballetjes in tomatensaus met oregano
Lasagne wilde spinazie, bechamelsaus en parmezaan
Kipspiesjes gemarineerd met knoflook en basilicum
Aardappeltaartjes met rucola, zontomaatjes en salie
Geroosterde scampi’s in knoflook-kruidenolie
Gestoofde groenten uit het seizoen
Koude gerechten
Italiaanse pastasalade - pomodori, pesto en Parmezaan
Antipasti - parmaham, spianata romana en mortadella
Salade caprese met mozzarella, pomodori en rucola
Gemarineerde olijven met knoflook en pepertjes
Groene salade met ui, tomaat, parmezaan en balsamico
Diverse ambachtelijke broodsoorten met smeersels
€ 26,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Ambachtelijke tiramisu met mascarpone en espresso
€ 6,25 per persoon
Grieks buffet Mykonos
Warme gerechten
kipgyros - pittig gekruide kipreepjes en een pitabroodje
Côtelettes Rodos - gekruide varkensribbetjes
Moussaka - ovenschotel met gehakt en aubergine
Keftedes - kleine gehaktstaafjes in een pikante saus
Rijst met tomatensaus en witte bonen
Griekse aardappeltjes met kruiden en knoflook
Koude gerechten
Salade pomodori - met tomaat, feta en komkommer
Ankinares salade - met artisjokken, rode ui en dille
Choriatiki - boerenaardappelsalade met yoghurtdressing
Begeleidende sausjes, dressings en tzatziki
Diverse broodsoorten met smeersels
Gemarineerde olijven met pepertjes en knoflook
Huisgemaakte tzatziki
Diverse broodsoorten met smeersels
€ 24,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met panna cotta, framboos en amandel
€ 5,95 per persoon
Frans buffet Provence
Warme gerechten
Gebakken zalm met bearnaisesaus en verse dragon
Gestoofde groenteratatouille met Provençaalse kruiden
Gerookte rollade van Breskip met romige kruidensaus
Gebakken Roseval aardappeltjes met knoflook
Geroosterde groene groenten met verse tuinkruiden
Koude gerechten
Salade niçoise met tomaat, ei, asperge, ui en olijven
Plateau diverse Franse kazen en droge worstsoorten
Graved lax: gerookte zalm met limoen en dille
Crème paté en croute met een uiencompote
Groene salade met geitenkaas en knoflookcroutons
€ 32,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje aardbeien mousse met rood fruit
€ 5,95 per persoon
Seizoen buffetten
Oer Hollands stamppot buffet
Warme gerechten
Stamppot boerenkool met kleine gehaktballetjes
Stamppot zuurkool met Gelderse rookworst
Hutspot van peen en ui met klapstuk
Raasdonders van kapucijners met uitjes en spekjes
Jus volgens grootmoeders recept
Koude gerechten
Amsterdams tafelzuur van ui, komkommer en augurk
Limburgse mosterd, piccalilly en appelmoes
€ 22,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje chocolademousse met fruit uit het seizoen
€ 5,95 per persoon
Oer Hollands buffet
Warme gerechten
Stamppot boerenkool met kleine gehaktballetjes
Stamppot zuurkool met Gelderse rookworst
Hutspot van peen en ui met klapstuk en jus
Raasdonders van kapucijners met uitjes en spekjes
Jus volgens grootmoeders recept
Gestoofde rodekool met appel en rozijnen
Stoofpeertjes in rode wijn met kruidnagel en kaneel
Koude gerechten
Huzarensalade met winterpeen, prei en rundvlees
Amsterdams tafelzuur van ui, komkommer en augurk
Limburgse mosterd, piccalilly en appelmoes
€ 25,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje vanillemousse met stroopwafel, karamel
en witte chocolade
€ 5,95 per persoon
Buffet zomer
Warme gerechten
Met pancetta omwikkelde hoender in een tomatensaus
Roseval aardappeltjes uit de oven met kruiden
Geroosterde groene groenten uit het seizoen
Gemarineerde scampi’s in knoflookolie met basilicum
Koude gerechten
Salade caprese met mozzarella, pomodori en basilicum
Antipastisschotel van mediterrane kaas en vleeswaren
Caesarsalade met ui, parmezaan en knoflookdressing
Diverse broodsoorten met huisgemaakte smeersels
€ 26,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met root fruit en mascarpone
€ 5,95 per persoon
Buffet winter
Warme gerechten
Runderstoof met knolselderij, zilveruitjes en spekjes
Aardappelgratin met een vleugje truffel
Geroosterde vergeten groente met citrus
Kabeljauwfilet met dille, citroen en bearnaisesaus
Koude gerechten
Plateau met wildpaté en ambachtelijke hamsoorten Kaasplateau met diverse kazen en een vijgenchutney Salade gerookte kip met gebakken paddenstoelen Diverse broodsoorten met huisgemaakte smeersels
€ 28,50 per persoon
Dessert (optioneel)
Weckpotje met panna cotta en stoofpeertjes
€ 5,95 per persoon
Oosters en oriëntaals
Indisch buffet Beach
Warme gerechten
Nasi Goreng - gebakken rijst, ei en groente
Daging Rendang - rundvlees in kokossaus
Saté Ajam - kippendijfilet in Javaanse satésaus
Sambal Boontjes - boontjes in pittige saus
Sambal Goreng Telor - eieren, kemirinoten en kokos
Koude gerechten
Kroepoek Oedang - gebakken garnalenkroepoek
Spekkoek - cake uit de Indische keuken
€ 22,50 per persoon
Indisch buffet Java
Warme gerechten
Nasi Pandan - gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - gebakken rijst met ei en groente
Babi Ketjap - varkensvlees in zoete sojasaus
Daging Rendang - rundvlees in pittige kokossaus
Ajam Saté - kipfilet in een Javaanse satésaus
Sambal Boontjes - sperziebonen in een pittige saus
Sambal Goreng Telor - eieren met kemirinoten en kokos
Koude gerechten
Atjar Ketimun - zuur van komkommer en paprika
Kroepoek Oedang - gebakken garnalenkroepoek
Seroendeng - geroosterde kokos met pinda’s
Sambal Kentang - gefrituurde zoete aardappelstrips
Spekkoek - cake uit de Indische keuken
€ 24,50 per persoon
Indisch buffet Tropen
Warme gerechten
Nasi Pandan - gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - gebakken rijst met ei en groente
Bami Goreng Kip - gebakken mie met kip, ei, groente
Babi Ketjap - varkensvlees in zoete sojasaus
Daging Rendang - rundvlees in pittige kokossaus
Ajam Besengek - kippendijfilet in milde kokossaus
Javaanse Kipsaté - malse kipfilet op houtskool gegaard
Javaanse Satésaus - pindasaus met specerijen
Sajoer Lodeh - groentemix in milde kokosmelk
Sambal Boontjes - sperziebonen in een pittige saus
Sambal Goreng Telor - eieren met kemirinoten en kokos
Koude gerechten
Atjar Ketimun - zuur van komkommer en paprika
Kroepoek Oedang - gebakken garnalenkroepoek
Seroendeng - geroosterde kokos met pinda’s
Sambal Kentang - gefrituurde zoete aardappelstrips
Sambal Badjak - sambal van rode pepers en gember
Spekkoek - cake uit de Indische keuken
€ 29,00 per persoon
Prijzen zijn excl. BTW, schoonmaakkosten, personeelskosten en bezorgkosten
Wijzigingen onder voorbehoud