Locaties en partners

De vijf sterren werkt al geruime tijd samen met een aantal rederijen en feestlocaties. Het mooie aan deze samenwerking is dat we elkaar aanvullen en versterken met als voordeel dat we samen voor voor jou een geweldig evenement kunnen organiseren.

Varen en feest vieren is een geweldige combinatie en de diverse mogelijkheden zijn naadloos aan te sluiten bij jouw evenement.

Een personeelsfeest, bedrijfsuitje of gewoon omdat er wat te vieren is, alles is mogelijk op deze geweldige varende  locaties. Graag informeren wij jou over alle mogelijkheden en staan voor je klaar wat betreft de invulling van de catering op de diverse schepen.

“Onze partners.”

Een super feest op de boten van een van onze partners.

Rederij Boot 10

Zoek je een leuk, modern en heel verfrissend partyschip? Niets geen truttige bedoening, maar eigentijds en gezellig? BOOT10 heeft 10 partyschepen verspreid over de gehele Randstad voor groepen van 20 tot 700 personen.

Ieder partyschip kan flexibel worden ingericht: van dansvloer, bruiloft, verjaardag tot diner, bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. Alles kan én mag! En dit alles voor zeer schappelijke prijzen. Natuurlijk mag je onze partyschepen ook eerst komen bezichten. 

Rederij Docks

Multifunctionele partyschepen voor zakelijke evenementen

IMPOSANTE EVENEMENTENLOCATIE

VOOR GROEPEN VAN 100 TOT 700 PERSONEN

Rederij Docks heeft 2 imposante evenementen schepen:

DOCKS 1 en DOCKS 2. Deze moderne schepen zijn volledig uitgerust om van uw evenement een groot succes te maken. Opstappen kan door heel Nederland en België.

Wil je ook een spetterend bedrijfsfeest, diner, congres, beurs

of danceparty organiseren? Bekijk onze schepen:

Rederij Staets

Een rondvaart in Amsterdam exclusief voor groepen van 20 tot 80 personen. Vanwege de flexibele inrichting kunt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaartvarende borrel of diner maar ook voor varende feesten of stijlvol zakelijk evenement. Aan boord zal het jullie aan niets ontbreken. In de zomer gaat het grote panoramadak open en in de winter varen we u heerlijk verwarmd door de Amsterdamse grachten. Natuurlijk wordt u vanuit de moderne eikenhouten bar op uw wenken bediend. Staets garandeert een stijlvolle rondvaart in Amsterdam e.o. voor elke gelegenheid!

Rederij Navigo

Ben je ook weer toe aan vrijheid en wil je genieten van de

ruimte dicht bij de stad? Wij staan klaar om er met onze klassieke schepen weer op uit te gaan. Vier de vrijheid met vrienden en familie op schepen met onder de huidige en nieuwe omstandigheden ruimte genoeg voor iedereen aan boord, en vaar mee naar prachtige bestemmingen in de buurt van de stad of geniet van vergezichten

en verre einders.

Plaats hier jouw berichten, vragen of opmerkingen:

Sitemap

Contact en adresgegevens

Catering de vijf sterren 

Ambachtsmark 67

1355 EE Almere Haven

Tel 036-5319543

Volg ons op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle