top of page

Wie we waren, wie we zijn en waar we naar toe gaan:

Ik ben Nanke Dikkerboom, ik ben de tweede generatie die met trots en veel ambitie, de scepter mag zwaaien binnen ons familiebedrijf. 

Gedreven door idealisme en enthousiasme is De Vijf Sterren is door mijn ouders in 1996 opgericht. Sindsdien is het bedrijf steeds verder

gegroeid en is De vijf sterren inmiddels een succesvolle partner in de catering en evenementen branche. We hebben ons ontwikkeld tot een fullservice catering bedrijf en bieden service op maat. Samen met ons fantastische vaste team van medewerkers werken wij dagelijks met veel passie en enthousiasme om ons bedrijf te laten stralen. Onze uitdaging is om het uw gasten aan niets te laten ontbreken en culinair te verrassen, zodat zij met een fantastisch gevoel huiswaarts gaan. Onze grote kracht is dat wij altijd op zoek zijn naar de ideale mix van service op maat, perfect gastheerschap en culinaire verrassingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze visie en bedrijfscultuur. We zijn een leerbedrijf voor diverse praktijkgerichte opleidingen en hebben nauwe contacten met diverse maatschappelijke instellingen om werkgelegenheid te bieden aan medewerkers met beperkte kansen op de arbeidsmarkt. 

IMG_4529 (002).JPG

Waar we voor gaan, voor staan, in geloven en beloven:

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs met aandacht voor duurzaamheid.

"Onze passie is"

"Klantvriendelijk"

"We gaan ervoor"

Jouw feest of event is Vijf Sterren waard.

Samenwerken, service op maat en perfect gastheerschap.

Verrassende creaties die met toewijding dagvers worden bereid.

"Culinair verrassend"

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs met aandacht voor duurzaamheid.

"Waar we voor staan"

Samen creëren wij een invulling die perfect past bij jouw wens, budget en stijl.

bottom of page