top of page
Geweldige evenementen

Een compleet verzorgt evenement waarbij beleving, proeven en genieten centraal staan. Onze concepten zijn klantspecifiek en worden daardoor altijd op maat gemaakt. Graag nodigen wij jou uit om vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen om zo een goed beeld van de verschillende mogelijkheden te krijgen. Onze culinair adviseurs staan voor je klaar om samen met jou een fanatische invulling te geven aan een geweldig evenement. Wij geloven dat kwaliteit, aandacht voor detail en samenwerken de ingrediënten zijn voor een succesvol evenement!

Maatwerk en Finetunen        

 

Outdoor Food Truck

“Wij geloven dat kwaliteit, aandacht voor detail en samenwerken de belangrijkste ingrediënten zijn voor een echt succesvol evenement!

Laten we beginnen!.”

Open dag:

Wil je een open dag organiseren zodat relaties, klanten, familie of personeel een kijkje kunnen nemen in jouw bedrijf of organisatie? Dan is het belangrijk dat je een goede indruk maakt en er alle gelegenheid is om de banden met uw relaties te verstevigen.

Een feestelijke setting met heerlijk eten en drinken mag daarbij niet ontbreken. Catering De vijf sterren helpt graag om jullie open dag te organiseren. Wij gaan ervoor zorgen dat de open dag een onuitwisbare indruk achterlaat. Dat doen wij door de locatie mooi aan te kleden en heerlijke verassende hapjes te serveren. Graag nodigen we jou uit om ons een offerte op maat te laten maken zodat jij een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Honderdjarige Viering
Thema feest:

Heb je een themafeest in gedachten? Leuk!

Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Wij hebben alles in huis om te zorgen voor een unieke belevenis. Daar gaan we voor! Natuurlijk verzorgen wij de catering met heerlijke verse en ambachtelijke gerechten en leuke accenten in het gekozen thema. Maar ook de inrichting, bediening en aankleding van de locatie maken we helemaal in de stijl met het door jouw gekozen thema. Neem contact met ons op zodat wij je kunnen informeren over alle mogelijkheden.

Outdoor Family Day
Receptie en jubileum:

Een opening, presentatie, jubileum, een afscheid? Maak er voor al jouw gasten een speciale en onvergetelijke belevenis van. Een mooie locatie, een stijlvolle aankleding, hapjes en drankjes zorgen voor een blijvende herinnering. Ons enthousiast en professioneel zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets zal ontbreken. Een receptie van de vijf sterren is een feest voor al jouw gasten. Wij vertellen jou graag over de mogelijkheden. Samen creëren wij een fantastische invulling. Laat je door ons inspireren en vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en ontdek alle mogelijkheden.

Nachtclub
Anker 4
bottom of page