Sitting dinners
Bij de keuze voor een dinner zijn er diverse mogelijkheden.
We kunnen het compleet aanpassen aan jouw wensen.
Onze chef-kok vertaalt jouw wensen naar een schitterend menu. Naast de gerechten kunnen ook het meubilair en de accessoires perfect op jouw voorkeur worden afgestemd. Graag gaan wij met jou om de tafel om je ideale sitting dinner vorm te geven. Wij serveren deze sitting dinners bij een minimale afname van 20 personen, op aanvraag kunnen we een dinner op maat verzorgen.

Sitting dinner lente & zomer
Soep
Courgettesoepje met zontomaatjes en verse roomkaas
Hoofdgerecht
Scampi’s in kruidenolie met knoflook en zwarte peper
of
Hoender met tapenade gevuld, omwikkeld met pancetta
Geserveerd met:
aardappeltaartje met een vleugje emmentaler,
geroosterde groente uit het seizoen en een
caesarsalade met parmezaan, ui en knoflookdressing
Nagerecht
Panna cotta met zomerfruit en notenkruim
€ 32,50 per persoon
Sitting dinner herfst & winter
Soep
Heldere bouillon met paddenstoelen en salie
Hoofdgerecht
Gebakken zalm met bearnaisesaus
of
Supreme van kalkoenborst gevuld met dadels en pistache
Geserveerd met:
Ardappeltaartje van zoete aardappel met cheddar, geroosterde groenten uit het seizoen en een groene salade, gebrande noten en frambozen dressing
Nagerecht
Donkere chocolademousse met bosfruit en amandel
€ 32,50 per persoon
Sitting dinner zelf samenstellen
Wij bieden ook de mogelijkheid om bovenstaande
diners uit te breiden of zelf een fantastisch diner samen
te stellen uit onderstaande gerechten.
Soep
Heldere bouillon met gebakken paddenstoelen en salie
Soepje van courgette met zongedroogde tomaatjes
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met basilicum
Oosterse pompoensoep met kokos, gember en limoen
Koude voorgerechten
kalfsmuis met truffelmayonaise en een kwarteleitje
Tartaartje gerookte zalm met een blini en kappertjes
Gerookte eendenborst met vijgen-amandelchutney
Carpaccio met sla, parmezaan, pesto en pijnboompitjes
Warme voorgerechten
Salade met gegrilde geitenkaas, vijg en balsamico
Warm gerookte zalm met groene asperge en ei
Taartje van bataat, coquille en hazelnotenboter
Hoofdgerecht
Gevulde hoender met tapenade en pancetta
Kalkoenborst gevuld met dadel en pistache
Stoofpotje met bruin bier en wintergroenten
Scampi’s in kruidenolie met knoflook en zwarte peper
Nagerecht
Donkere chocolademousse met bosfruit en amandel
Panna cotta met zomerfruit en notenkruim
Verse aardbeien met slagroom
Kaasplankje met diverse exclusieve kaassoorten
Prijzen zijn excl. BTW en personeelskosten - Wijzigingen onder voorbehoud