top of page
Sitting dinners

Bij de keuze voor een dinner zijn er diverse mogelijkheden. 

We kunnen het compleet aanpassen aan jouw wensen.

Onze chef-kok vertaalt jouw wensen naar een schitterend menu. Naast de gerechten kunnen ook het meubilair en de accessoires perfect op jouw voorkeur worden afgestemd. Graag gaan wij met jou om de tafel om je ideale sitting dinner vorm te geven. Wij serveren deze sitting dinners bij een minimale afname van 20 personen, op aanvraag kunnen we een dinner op maat verzorgen.

Wedding Table Set

Sitting dinner lente & zomer

                                                                          

Soep
Courgettesoepje met zontomaatjes en verse roomkaas

 

Hoofdgerecht
Scampi’s in kruidenolie met knoflook en zwarte peper

of
Hoender met tapenade gevuld, omwikkeld met pancetta

 

Geserveerd met:
aardappeltaartje met een vleugje emmentaler,
geroosterde groente uit het seizoen en een
caesarsalade met parmezaan, ui en knoflookdressing

 

Nagerecht
Panna cotta met zomerfruit en notenkruim
€ 32,50 per persoon

Sitting dinner herfst & winter

                                                                          

Soep
Heldere bouillon met paddenstoelen en salie

 

Hoofdgerecht
Gebakken zalm met bearnaisesaus
of
Supreme van kalkoenborst gevuld met dadels en pistache

 

Geserveerd met:
Ardappeltaartje van zoete aardappel met cheddar, geroosterde groenten uit het seizoen en een groene salade, gebrande noten en frambozen dressing

 

Nagerecht
Donkere chocolademousse met bosfruit en amandel

€ 32,50 per persoon
 

Sitting dinner zelf samenstellen

 

Wij bieden ook de mogelijkheid om bovenstaande

diners uit te breiden of zelf een fantastisch diner samen

te stellen uit onderstaande gerechten.

 

Soep

Heldere bouillon met gebakken paddenstoelen en salie

Soepje van courgette met zongedroogde tomaatjes
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met basilicum
Oosterse pompoensoep met kokos, gember en limoen

 

Koude voorgerechten

kalfsmuis met truffelmayonaise en een kwarteleitje

Tartaartje gerookte zalm met een blini en kappertjes
Gerookte eendenborst met vijgen-amandelchutney
Carpaccio met sla, parmezaan, pesto en pijnboompitjes

 

Warme voorgerechten

Salade met gegrilde geitenkaas, vijg en balsamico

Warm gerookte zalm met groene asperge en ei

Taartje van bataat, coquille en hazelnotenboter

Hoofdgerecht

Gevulde hoender met tapenade en pancetta
Kalkoenborst gevuld met dadel en pistache
Stoofpotje met bruin bier en wintergroenten
Scampi’s in kruidenolie met knoflook en zwarte peper

 

Nagerecht
Donkere chocolademousse met bosfruit en amandel
Panna cotta met zomerfruit en notenkruim
Verse aardbeien met slagroom
Kaasplankje met diverse exclusieve kaassoorten

Prijzen zijn excl. BTW en personeelskosten - Wijzigingen onder voorbehoud

 

 

bottom of page