“Onze bedrijfsvoering is zoveel mogelijk duurzaam.”
Waar mogelijk maken wij altijd de meest ecologisch verantwoorde keuzes.
Duurzaam ondernemen
De Vijf Sterren Catering hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven naar duurzaamheid in onze producten en diensten, waarbij we zoveel mogelijk biologische grondstoffen gebruiken. Bij elk evenement dat wij verzorgen, staat verantwoord ondernemen centraal. Duurzame catering betekent voor ons aandacht voor dierenwelzijn en respect voor de natuur. Al onze producten worden onder eerlijke voorwaarden geproduceerd. Wij zorgen ervoor dat onze bedrijfsvoering duurzaam is en de afvalstromen ecologisch verantwoord zijn. Zo dragen wij bij aan een duurzamere toekomst.



Keuze voor streekproducten
Bij het samenstellen van ons culinair assortiment maken we zoveel mogelijk gebruik van verse en lokaal geproduceerde grondstoffen. We zijn trots dat we al geruime tijd onze verse producten betrekken van tuinders, boeren en telers uit de provincie Flevoland. Om de kwaliteit van onze ingrediënten te waarborgen, zijn we samenwerkingen aangegaan met diverse leveranciers van streekproducten. Deze partners leveren met veel maatschappelijke betrokkenheid een breed scala aan lokale producten uit Flevoland.
Werken met streekproducten
Ons keukenteam is altijd in staat om de mooiste, meest smaakvolle en verrassende gerechten te creëren met regionale seizoen producten. De waarden bij het gebruik van deze producten zijn gezond, lekker, duurzaam en puur. Deze principes vormen de basis van onze missie om onze evenementen te laten uitblinken. Wij zetten ons in om zoveel mogelijk streekproducten in onze gerechten te verwerken en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

