top of page

“Onze bedrijfsvoering is zoveel mogelijk duurzaam.”  

Waar mogelijk maken wij altijd de meest ecologisch verantwoorde keuzes.

Duurzaam ondernemen

De Vijf Sterren catering geeft veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten en diensten zijn zoveel mogelijk duurzaam en waar mogelijk zijn onze grondstoffen van biologische afkomst. Feitelijk is er bij elk door ons verzorgd event

rekening gehouden met duurzaam verantwoord ondernemen. Met duurzame catering bedoelen wij catering met oog voor dierenwelzijn

en respect voor de natuur. Ook onze producten zijn onder eerlijke condities gemaakt met prijzen die Fair zijn. Onze bedrijfsvoering is zoveel mogelijk duurzaam en de afvalstroom ecologisch verantwoord.

Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere toekomst.

plantaardige Basket
bruschetta
Heerlijk duurzaam

Keuze voor streekproducten

Bij de samenstelling van ons culinair assortiment wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van grondstoffen die vers en lokaal geproduceerd worden. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij al geruime tijd onze verse producten betrekken bij tuinders, boeren en telers vanuit de provincie Flevoland. Om de kwaliteit van onze grondstoffen beter te borgen zijn wij samenwerkingen aangegaan met diverse leveranciers van streekproducten. Deze partners zorgen al geruime tijd met veel maatschappelijke betrokkenheid voor aanbod van streekproducten uit Flevoland.

Werken met streekproducten

Ons keukenteam weet altijd weer de mooiste, lekkerste maar vooral de meest verrassende creaties te maken van het aanbod van diverse streekproducten van het seizoen. De kernwoorden bij het verwerken van streekproducten zijn dan ook: gezond, lekker, duurzaam en puur. Dit zijn voor ons vertrouwde begrippen aangezien wij als doelstelling hebben om met deze kernwaarden onze evenementen te laten stralen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk streekproducten te verwerken in onze keukens en op deze manier ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Het onderzoeken van Gewassen
bottom of page