top of page

“Ons keukenteam is veelzijdig en gepassioneerd.”

We zijn altijd op zoek naar de verrassendste creaties bereid van de mooiste producten..

Hoe wij koken:

In onze keukens wordt, onder leiding van onze chef-kok, alles ambachtelijk en met passie door onze vaste keukenbrigade bereid. Laat u door ons verrassen en verwennen. Door passie gedreven zijn wij nieuwsgierig en willen continu vernieuwen en ontdekken. Wij zijn daarom altijd gefocust op nieuwe trends, de seizoenen en ontwikkelingen in de markt. Onze doelstelling is om onze gebruikers positief te verassen door een eerlijk, betaalbaar en kwalitatief culinair assortiment te bieden.

Wij hebben de doelstelling om zoveel mogelijk duurzame streekproducten te verwerken in ons culinair assortiment.

kruiden Salade
Voedsel voorbereiding

Waarmee wij koken:

De kracht van ons culinaire team ligt in het werken producten uit het seizoen. Ieder seizoen heeft zijn eigen producten en smaken en dat vind je bij ons terug in het assortiment. In het voorjaar word gewerkt met kalfsvlees, lamsvlees en asperges en in de herfst met wild, paddenstoelen en pompoen.

Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. Ons aanbod is gebaseerd op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten worden vers bereid, zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Wie er koken:

De kracht van onze keukenbrigade is het flexibele en enthousiaste team. Met veel plezier en creativiteit wordt er voortdurend gezocht naar nieuweproducten, gerechten en mogelijkheden voor onze klanten. We werken met een vaste keukenbrigade aangevuld met leerlingen van diverse praktijk-gerichte opleidingen. Ons team is dagelijks met enthousiasme en plezier aan het werk om onze bestellingen klaar te maken.Wij zijn trots op ons keukenteam en we mogen het dan ook ons kloppend hart van het bedrijf noemen. 

chef-preparing-vegetable-dish-on-tree-sl
bottom of page