top of page

“Ons keukenteam is veelzijdig en gepassioneerd.”

We zijn altijd op zoek naar de verrassendste creaties

bereid van de mooiste producten..

Hoe wij koken:

In onze keukens wordt, onder leiding van onze chef-kok, alles ambachtelijk en met passie bereid door onze vaste keukenbrigade. Laat u ons verrassen en verwennen. Gedreven door passie zijn wij nieuwsgierig en willen we continu vernieuwen en ontdekken. We zijn daarom altijd gefocust op nieuwe trends, de seizoenen en ontwikkelingen in de markt. Onze doel is om onze gebruikers positief te verrassen met een eerlijk, betaal en kwalitatief culinair assortiment. Daarnaast hebben we destelling om zoveel mogelijk duurzame streekproducten te verwerken ons culinaire assortiment.

kruiden Salade
Voedsel voorbereiding

Waarmee wij koken:

De kracht van ons culinaire team schuilt in het gebruik van seizoensgebonden producten. Elk seizoen biedt unieke smaken die we in ons assortiment verwerken. In het voorjaar gebruiken we kalfsvlees, lamsvlees en asperges, terwijl we in de herfst kiezen voor wild, paddenstoelen en pompoen.

We werken uitsluitend met verse ingrediënten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers en streven naar eerlijke prijs-kwaliteitverhouding Al onze gerechten worden vers bereid, zonder toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Wie er koken:

De kracht van ons keukenteam ligt in de flexibiliteit en enthousiasme van onze medewerkers. Met veel plezier en creativiteit verkennen we voortdurend nieuwe producten, gerechten mogelijkheden voor onze klanten. Ons vaste team wordt aangevuld met leerlingen van verschillende praktijkgerichte opleidingen. Dagelijks zetten we ons met enthousiasme in om onze bestellingen te bereiden, en we beschouwen ons keukenteam als het klopp hart van ons bedrijf.

chef-preparing-vegetable-dish-on-tree-sl
bottom of page