top of page
Workshop heerlijke hapjes maken:

Wil jij ook een workshop hapjes volgen? Stel een groep samen van minimaal 6-8 personen. Deze  workshop is leuk voor een speciale gelegenheid om bijvoorbeeld iemands verjaardag te vieren, of een avondje uit met vriendinnen.

Als teambuilding binnen de afdeling, als bedrijfsuitje maar ook de mogelijkheid om deze workshop binnen je bedrijf te organiseren en op locatie samen deze  heerlijke, gezonde hapjes maken. Alles is mogelijk. Je kunt via het contactformulier een aanvraag doen voor maatwerk of een workshop boeken.

Kookles
Bruschetta met ham
Workshop mediteraans en tapas:

Tapas zijn een belangrijk onderdeel van de Spaanse keuken.

In Spaanse cafés kun je overal een tapa voor bij de borrel bestellen. Maar ook in Nederland zijn tapas-gerechten en tapas-restaurants erg populair. Leer nu zelf deze Spaanse hapjes maken tijden onze workshop Tapas maken. Je leert verschillende soorten hapjes te maken, volgens een authentiek recept. Onze koks geven je tips en trucs.

Kinder kook workshop

Doe eens iets totaal anders tijdens een kinderfeestje! Geef een originele kinderkookworkshop! Voor een kinderkookworkshop komen we graag op locatie, maar we ontvangen ook een groepje kids op onze bedrijfslocatie. Een kinderkookworkshop is een leuke, speelse manier om kinderen de kunst van het koken te laten ontdekken.

Er kan gekozen worden uit verschillende thema’s. De kinderen mogen uiteraard verkleed komen in het uitgekozen thema. Graag laten we je kennis maken met de verschillende mogelijkheden en nodigen je uit om via onze contactpagina een aanvraag te doen.

Outdoor Verjaardag Table
bottom of page